Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Augusztus 26. 09:03, kedd | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Munkatársát lopta meg

Munkatársát lopta meg

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal zárta le egy pápai férfi ellen folytatott nyomozást, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014 márciusában munkatársát lopta meg.

A 45 éves H. Dezső – a nyomozás adatai szerint – 2014. március 20-án egy Pápához közeli településen dolgozott. Munkaidő alatt észrevette az egyik munkatársának őrizetlenül hagyott táskáját, amiből kiemelte a pénztárcát. A tárcában pár ezer forintot, személyes iratokat és egy bankkártyát talált. A gyanúsított még aznap megkísérelte, hogy pénzt vegyen fel a sértett kártyájával, ám a PIN kódot nem ismerete.
A lopás és csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás iratait az eljáró hatóság vádemelési javaslattal a Pápai Járási Ügyészségnek küldte meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.

2024. Április 24. 12:46, szerda | Helyi

Dr. Czumbil Norbert nyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj regionális különdíját

A jelenleg Csornán praktizáló neurológus jótékonysági célra ajánlotta fel a díjjal járó pénzjutalmat, amelyből pápai szervezet is részesült.

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.