Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Január 26. 13:31, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Megyei tisztújító választmányi ülést tartott a Jobbik

Megyei tisztújító választmányi ülést tartott a Jobbik

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Veszprém megye szervezetei szombaton tartották megyei tisztújító választmányi ülésüket.

A szervezetek 2 évre elnöknek Orbán Imrét, míg alelnöknek Ferenczi Gábort, Dobó Zoltánt, Forgó Gyulát és Galambos István választották meg.A megye gazdasági vezetője Süle Zsolt lesz egy évig.
A megyei választmány döntött a kabinetek újra szervezéséről is.A következő kabineteket állította fel a megyei választmány: Gazdasági Kabinet, Rendvédelmi és Katasztrófavédelmi Kabinet, Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Kabinet, Kulturális Kabinet, Egészségügyi Kabinet valamint Önkormányzati Kabinet.
A megye politikai képviseletét Kepli Lajos országgyűlési képviselő, Ferenczi Gábor, Dobó Zoltán és Orbán Imre megyei közgyűlési képviselő, Forgó Gyula operatív alelnök, Galambos István kommunikációs alelnök, valamint a kabinetvezetők fogják ellátni.
A napi szintű munka a választókerületekben fog megtestesülni, melyek élén választókerületi elnök és választókerületi szervező áll.
Orbán Imre elmondta, mint megyei elnök koordinálni fogja a választókerületek közti munkát, tovább építik a Jobbik szervezeti hálóját. Települési szintre lebontva kapcsolattartói hálózatot fognak létrehozni.

Címkék: jobbik, orbán imre

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.