Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Augusztus 09. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Már 300 magyar webáruház verseng az Ország Boltja címért

Már 300 magyar webáruház verseng az Ország Boltja címért

Három hete indult a II. Ország Boltja verseny, máris több mint 300 hazai webshop jelentkezett a megmérettetésre. Eddig a legtöbb bolt a Szépségápolás és Egészség, az Otthon, Kert és Barkács és a Számítástechnika kategóriákban indult, de akad játékbolt, ajándékbolt és autós termékeket forgalmazó bolt is a mezőnyben. A verseny fontosságát jól mutatja, hogy idén az első három hét során a kb. 1000 aktív magyar webáruház közel harmada már regisztrált is.

Az Ország Boltja versenyt július közepén indította el az Árukereső.hu piacvezető árösszehasonlító oldal azzal a céllal, hogy a webáruházak ingyenes megmérettetésben vehessenek részt, melyben a felhasználók, valamint a valós vásárlók díjazzák a boltokat és szolgáltatásaikat. A verseny során kiderül, hogy melyek a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb boltok. A webáruházak üzemeltetői és a vásárlók közös érdeke, hogy egyre nagyobb fogyasztói bizalom alakuljon ki és hazánkban is még többen használják az Internetet vásárlásra.

Idén összesen 16 kategóriában lehet indulni a díjakért. A hihetetlenül gyorsan fejlődő magyar e-kereskedelem történetének második éve meghatározó eseménye a verseny, hiszen igen ritka, hogy egy gazdasági terület szereplőinek ilyen nagy része nevez be egy nyílt erőpróbára.Az Ország Boltja versenyen még mindig lehet indulni, a felhasználók szavazatait pedig október 8-ig várják a szervezők a wwww.orszagboltja.hu oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.