Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Július 16. 09:29, szerda | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Kihasználta barátnőjét

Kihasználta barátnőjét

Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ellen a 39 éves pápai férfi ellen folytatott nyomozást, aki a megalapozott gyanú szerint egy alkalmi kapcsolatát arra használta, hogy pénzt szerezzen a hölgy szexuális szolgáltatásaiért.

A rendelkezésre álló adatok szerint D. N. rávette a 31 éves sértettet, hogy 2013. novemberében egy angolul beszélő, számára ismeretlen idegennel saját lakásán szeretkezzen. Az elkövető erőszakos természetével képes volt irányítani a megrémült sértettet, aki félelmében két egymást követő alkalommal is szeretkezett az idegennel, amiért a gyanúsított pénzt kapott.
Miután a sértett rájött, hogy rendszeres pénzforrásként használná alkalmi ismerőse, feljelentést tett a Pápai Rendőrkapitányságon.
Az eljáró hatóság a kerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait 2014. július 14-én vádemelési javaslattal küldte meg a Pápai Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék