Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Január 30. 14:58, péntek | Bulvár

James Bond film főcímdalra pályázik Mark Ronson

James Bond film főcímdalra pályázik Mark Ronson

Az angol szuperproducer interjúja csak a Class FM-en.

Mark Ronson napjaink egyik legelismertebb producere, aki olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint Amy Winehouse, Adele, Paul McCartney vagy éppen Robbie Williams. Bruno Mars-szal közös slágerét az egész világ imádja, két hete vezeti a Class FM listáját is. Mark Ronson új albumáról, karrierjéről és jövőbeli terveiről beszélget Kiss Orsival a Class40 műsorában.

Kiss Orsi hétről hétre az ország legnépszerűbb előadóit kérdezi a mikrofonnál ülve. ezúttal Mark Ronson lesz a Class40 vendége, akivel Magyarországon csak itt hallható exkluzív interjú. A producer-DJ korábban rengeteg világsztárral dolgozott együtt, saját dalaival azonban nem jutott magasra a slágerlistákon. Most viszont megtört a jég: Bruno Mars-szal közös felvétele 2015 legnépszerűbb slágerévé nőheti ki magát.

Mark Ronson az Uptown Special című lemezen többek között a Pulitzer-díjas íróval, Michael Chabonnal, valamint egy élő legendával, Stevie Wonderrel dolgozott együtt, akivel nem volt könnyű felvenni a kapcsolatot. „Amikor elküldtem a számot a menedzsmentjének, az gondoltam esélytelen, hogy belemegy. Aztán csak vártam és vártam…Négy hónappal később jött a hír, hogy tetszik neki a dal, foglalhatom a stúdiót Chicagoban. Őrületes érzés volt.”

Az angol szuperproducernek komoly tervei vannak a jövőt illetően is, hiszen a napokban elárulta, hogy nagy vágya zenét szerezni a következő James Bond filmhez. Erre minden esélye meg is van, hiszen az Uptown Funk-kal robbantott: az egész világ odavan a slágerért. „Soha még csak a közelébe sem jutottam ilyen sikernek a saját dalaimmal. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy Brunonak nagy szerepe van ebben: ha ő benne van, garantált, hogy odafigyelnek rá, nemde?” - mondta nevetve Ronson.

„Mark Ronson új albumával igazán magasra tette a mércét, örülök, hogy ő lett nálunk a hét sztárja. Bruno Marst is nagyon szeretem, az Uptown Funk című közös daluk szerintem mindent visz: tökéletes dal jó szöveggel, ütős groove-val - nem véletlen, hogy már két hete vezeti a Class40 slágerlistáját.”– mondta Kiss Orsi, akit a dal mindig jókedvre derít.

Mi Ronson véleménye a klubszféráról? Mit gondol Bruno Mars hajáról? Miért küldte el az albummegjelenés előtt külön a dalszövegeket az újságíróknak? Február 1-jén délután 17 órától a Class40 műsorában az összes kérdésre választ kaphatnak a hallgatók, aki pedig esetleg lemarad, a Class FM weboldalán találkozhat az exkluzív interjúval.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.