Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Október 31. 12:13, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Internetadó - Deutsch Tamás lesz felelős a nemzeti konzultációért

Internetadó - Deutsch Tamás lesz felelős a nemzeti konzultációért

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője lesz felelős az internettel kapcsolatos jövő évi nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért és az egyeztetések lebonyolításáért - közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken.

Kocsis Máté a Facebook-oldalán közzétett tájékoztatásában megismételte Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli bejelentését, amely szerint "látva azt, hogy a távközlési adó tervezett technikai kiterjesztéséről teljes félreértés alakult ki, és az emberek megkérdőjelezik a javaslat ésszerűségét, ez az adó ebben a formában nem vezethető be".
A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: szeretnék a lehető legtöbb fórumon meghallgatni az emberek véleményét, ezért 2015 elején "nemzeti konzultációt fogunk lefolytatni az internetről", benne az internet szabályozásáról és a pénzügyi kérdésekről. Emellett szakmai egyeztetéseket kezdeményeznek a szolgáltatókkal és szakmai szervezetekkel. Ezek előkészítéséért, a nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért és az egyeztetések, viták lebonyolításáért Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő lesz felelős - tudatta.

Címkék: Internetadó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.