Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. November 24. 16:31, hétfő | Bulvár

Ganxsta Zolee nem vonul kolostorba

Ganxsta Zolee nem vonul kolostorba

Hokipályán győzedelmeskedett csapatával a zenész.

Nagy volt a tét, de mindenki megnyugodhat, Ganxsta Zolee végül megúszta. A szókimondó rapper ugyanis a tavalyi hokimeccs után azt a felelőtlen kijelentés tette, ha a revans másodszorra sem sikerül, kolostorba vonul. A jégkorong-rajongó hírességek idén is vegyes csapatokban mérték össze erejüket a sportág nagyjaival, akikhez ezúttal a SportKlub két műsorvezetője, Világi Péter és Hetthéssy Zoltán is csatlakozott.

Ganxsta Zolee, Kiki, Harsányi Levi és a Neotonos Végvári Ádám - két „újonccal” kiegészülve - egy barátságos mérkőzés erejéig idén is hokiütőt ragadott. Megérte újra korcsolyát éleztetni, ugyanis a finnek kedvenc vodkájának rangadóján ezúttal olyan dolog történt, ami két évig váratott magára. A Kartel fenegyereke végre igazán büszke lehet, hiszen csapata győzelmet aratott.

„Végre bejött a papírforma, egyáltalán nem vagyok meglepődve, hogy nyertünk” – kezdte diadalittasan Ganxsta. – „Nagyon jó volt a csapat, a profik közül Tokaji Viktorral és Holéczy Rogerrel kerültem össze. Annyira boldog vagyok, hogy most legalább három napig fixen nem térek magamhoz, és az sem mellékes, hogy a kolostortól is megmenekültem. De nem túl sportszerű, hogy csak magunkat fényezem, ha az lenne a kérdés, hogy ki volt a mezőny legjobb játékosa, akkor a válaszom egyértelműen az ellenfél csapatban játszó Harsányi Levi barátom” – folytatta némi cinizmussal a hangjában Zolee. – „Azok a csodálatos cselek, a korongátvételek, a gólok… ja, azok nem voltak! Elvégre nem lehet mindenki akkora gólkirály mint én: a 17-ből 7-et én lőttem.”

Harsányi Levente idén nem a góloknak örült, őt inkább az tette boldoggá, hogy épségben hagyta el a pályát.

Régen nem voltam már jégen, és eléggé kivagyok, hogy így elbénáztam, de ha azt vesszük már az is nagy öröm, hogy nem sérültem meg” – kezdte a beszámolót Levi. – „Ezeken a mérkőzéseken mindig az a legjobb, hogy együtt játszhatunk a válogatottal, akik ilyenkor visszalépnek a mi szintünkre, és ez parádés gesztus tőlük. Szerintem ők is jól érezték magukat, bár igaz, idén nem jött össze az eddigi stratégia, hogy egyfajta pattintó felületként üzemelek a pályán. Az elmúlt két évben ugyanis úgy működtünk, hogy rám lőtték a korongot, ami visszapattant - így „lövettek velem gólt”. Na, ez idén egyszer sem jött össze. De semmi pánik, van egy újabb évem rá, hogy kigyakoroljam a trükköt” – tette hozzá viccelődve Harsányi.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.