Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. November 24. 15:08, hétfő | Helyi önkormányzati
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Fotópályázat - Csaknem 1000 fotó érkezett

Fotópályázat - Csaknem 1000 fotó érkezett

70-en pályáztak és 930 fotót küldtek be arra az önkormányzati pályázatra, melyet a város 800 éves jubileuma alkalmából hirdettek meg, pápai hangulatok címmel.

Áldozó Tamás polgármester mai sajtótájékoztatóján elmondta, számos kiváló, újszerű látásmódot bemutató fénykép készült Pápáról, melyek fontos szerepet kapnak majd a jövőben. A legjobbakat15 ezer forint/fotó áron megvásárolja a város. -A következő években ebből a képanyagból szeretnénk dolgozni minden olyan alkalommal, amikor valamely városi kommunikációhoz fotóillusztrációt használunk. Ez jelenthet kiadványokat, újságcikkeket, szórólapokat, városi naptárakat és a zsűri jóváhagyásával egy városi fotóalbumot is - fogalmazott a városvezető hozzátéve, tervezik egy irodalmi pályázat kiírását is, melyre a fotók által megihletett alkotásokat várnak majd. A két pályázat anyagából összeállhat egyteljes egészében pápaiak által készített városi fényképalbum is - derült ki a tájékoztatón.

A zsűri tagjai között van Fekete Gábor, a Türr István Gimnázium pedagógusa, Major Tamás hivatásos fotós és Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Címkék: fotópályázat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről