Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. November 21. 09:03, péntek | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Balesetmegelőzési kampányt indít a Pápai Rendőrkapitányság

Balesetmegelőzési kampányt indít a Pápai Rendőrkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság ismételten meghirdeti a „Közlekedj tudatosan!” elnevezésű baleset-megelőzési kampányt, amelynek középpontjában idén a kerékpárral és a gyalogosan közlekedők állnak.

Az akció célja, hogy a közlekedés legvédtelenebb szereplői éjszaka és korlátozott látási viszonyok között is jól láthatóak legyenek, ezáltal az őszi-téli időszakban gyakorta előforduló rossz látási körülmények között se váljanak közlekedési baleset áldozataivá.

Az akció 2014. november 19-től 2014. december 10-ig tart.
A kampányhoz azok csatlakozhatnak, akik a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén élnek és az akció ideje alatt láthatósági mellényt vagy kerékpárra szerelhető világító berendezést vásárolnak. A részvétel feltétele, hogy a vásárlást igazoló eredeti vagy lemásolt blokkot, számlát – amennyiben a blokk a termék nevét nem tartalmazza, úgy a blokkot és a termék csomagolásán található termékmegjelölést – egy borítékban – név, cím és telefonszám megjelölésével – eljuttassák a Pápai Rendőrkapitányságra.

Az akcióban résztvevők sorsoláson vesznek részt és közülük három fő értékes tárgynyereményben részesül, valamint az első 10 beküldő fényvisszaverő szalagot kap ajándékba.

A blokkot és elérhetőséget tartalmazó borítékok bedobhatók a Pápai Rendőrkapitányság előterében kihelyezett gyűjtődobozba vagy postai úton is beküldhetők. Levelezési cím: Pápai Rendőrkapitányság, 8500 Pápa, Széchenyi u. 18.

Biztonságos közlekedést kíván a Pápai Rendőrkapitányság!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.