Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Január 20. 09:30, kedd | Helyi sport
Forrás: nso.hu

Az Aston Villa és a Győr után Pápára igazolhat a támadó

Az Aston Villa és a Győr után Pápára igazolhat a támadó

Stieber András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO támadója a Nemzeti Sport információi szerint a Lombard Pápánál folytathatja pályafutását.

Az Aston Villától hazatérő támadó – aki az NSO-nak adott nyilatkozata alapján kissé megtörtnek is tűnt – most a Lombard Pápánál próbálhatja meg újra felépíteni magát, ugyanis Lengyel Ferenc csapatával edz – ezt Szemán György klubigazgató is megerősítette a Nemzeti Sport Online-nak.
„Stieber András engedélyt kapott a Győrtől, hogy velünk eddzen – mondta Szemán az NSO érdeklődésére. – A játékos ma csatlakozott hozzánk, velünk edz és tárgyalunk a jövőjéről, megállapodás azonban egyelőre még nincsen.”
A sportvezető elmondta továbbá, hogy több új játékos nem készül a csapattal, Kenesei Krisztián pedig engedélyt kapott, hogy a Vasassal készüljön – a csatár jó eséllyel az NB II-es csapatnál folytatja a pályafutását.
Marián Sluka, Tóth Gábor és Faggyas Milán is engedélyt kapott rá, hogy távol maradjon az edzésektől, Benkő Krisztián azonban nem, ennek ellenére – a klub információi szerint – Dániába utazott próbajátékra.
Szemán hozzátette, 22 fős kerettel számolnak, és minden csapatrészbe érkezhet még új játékos. Kész futballistákat keresnek, ugyanakkor szívesen látnak utánpótlás-válogatott fiatalokat is.

Fotó: afc.co.uk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.