Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Február 16. 08:16, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Átadták a Házaspárok Versenyének díjait

Átadták a Házaspárok Versenyének díjait

A Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete (PÁNKE) az idei évben is megemlékezett a Házasság Világnapjáról. A rendezvényen átadták a portálunkkal közösen megszervezett Házaspárok Versenyének díjait is.

Krasztel Lászlónétól, az egyesület elnökétől megtudtuk, a PÁNKE immáron negyedig éve emlékezik meg e jeles napról. - Az idei év különlegessége, hogy az infopapa.hu hírportállal közösen meghirdettünk egy versenyt, melyen a legszebb házaspárokat kerestük. A mai napon négy pár díjazására került sor. Helyi vállalkozások által felajánlott ajándékutalványokat adtunk át a szavazatok alapján kialakult sorrend dobogósainak, illetve egy zsűrink által kiválasztott különdíjas házaspárnak. Mellettük egy jubiláló párt is megajándékozunk, továbbá átadtuk a gyermek rajzverseny első három helyezettjének járó díjakat is.

Ezt követően egy esküvői ruhaszalon bemutatóját tekinthették meg az egybegyűltek, majd kötetlen beszélgetés keretében ütköztek érvek, ellenérvek a házasság fontosságáról, vagy a jó házasság titkáról. Az egyesület egyértelmű véleményt fogalmaz meg a kérdésben. Kraszel Lászlóné szerint a gyermekeknek az a legjobb, hogyha családban nőhetnek fel. - Ez egy példamutatás a gyermekeknek. Egy jól működő társadalom csak jól működő családokkal képzelhető el, ehhez pedig példát kell mutatni az embereknek, hogy igenis vannak jól működő, tartós házastársi kapcsolatok - tudtuk meg az egyesület elnökétől.

Házaspárok Versenyének helyezettjei

1. helyezett: Berki Béláné Keszei Zsuzsanna és Berki Béla 2233 szavazattal

2. helyezett: Pereznyák Attila és Pereznyák Attiláné 1800 szavazattal

3. helyezett: Danka Attiláné Hegedűs Ibolya és Danka Attila 1303 szavazattal

Különdíj: Filipkóné Nagy Mónika és Filipkó Norbert

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.