Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Október 10. 13:34, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Áldozó Tamás is összegezte a kampányt

Áldozó Tamás is összegezte a kampányt

A városvezető szerint nyugodt kampányon van túl a város, a Jobbik kivételével nem voltak durva hangok, de tőlük ezt is várta. A kihívóitól hiányolja, hogy átfogó programmal rendelkeztek volna.

A Fidesz-KDMP polgármester-jelöltje szerint ők mutatták be a legösszefüggőbb, legkidolgozottabb és legmegvalósíthatóbb programot, különösen akkor, "ha ehhez hozzátesszük azt a tapasztalatot és külső kapcsolatrendszert", mellyel rendelkeznek. Mint mondta, csalódás volt számára, hogy politikai ellenfeleitől nem látott hasonló programokat. - A szocialisták részéről kinyomtatott programot nem láttam, a Jobbik által támogatott független jelölt egy program-kivonatot közölt az interneten, mely részben a városi program átvétele, másrészt érthetetlen, hogy miért csak egy kivonat, hiszen az internetes tárhely elbírta volna a teljes programot is, ha lenne ilyen. A DK pedig szintén nem lépett azzal az igénnyel a város elé, hogy valamilyen átfogó programmal jelentkezne - fogalmazott Áldozó Tamás.

A jelenlegi városvezető szerint a kampány intenzitása nem érte el a megelőző kampányokét, a részvétel tekintetében 40-45%-os arányra számít. A kampány hangulata sem volt durva, ezért köszönetet mondott a polgármester kihívóinak, egyedül a Jobbikot leszámítva, aki "hozta a szokásos formáját és a tőle megszokott alpári stílusban, összefüggéstelenül és gusztustalanul szólalt meg több alkalommal ebben a választási kampányban. Ezt vártuk, ezt kaptuk"- tette hozzá Áldozó Tamás.

A polgármester kitért arra is, hogy a kampány során sok választóval tudtak személyesen is találkozni, akiktől számos értékes javaslatot kaptak, melyeket be fognak fogadni. A vasárnapi voksoláskor mindenkit arra bíztat, hogy menjen el és szavazatával támogassa a Fidesz-KDNP megyei listáját és képviselő-jelöltjeit, valamint Áldozó Tamás polgármester-jelöltet.

A sajtó azon kérdésére, hogy miért nem ment el arra a vitára, melyre Grőber Attila invitálta a sajtón keresztül, a városvezető elmondta: Egyrészt a hagyományos vitára az Orvosklub szervezésében sor fog kerülni ma délután, másrészt nem kapott semmilyen meghívót. - Azt gondolom, hogy komoly politikai szereplőkhöz méltatlan ez a fajta üzengetés - fogalmazott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.