Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Április 11. 20:29, szombat | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), nso.hu

A Puskás is elvitte a három pontot Pápáról

A Puskás is elvitte a három pontot Pápáról

A kiesés ellen küzdő Lombard Pápának nem sikerült enyhíteni a nyomasztó problémákat, fontos mérkőzésen maradt alul a Felcsút ellen.

Nehéz helyzetben volt a Lombard Pápa, és nemcsak azért, mert a 15. helyen állt a táblázaton, hanem azért is, mert pénzügyi gondokról lehetett hallani. A Puskás AFC ugyan 2015-ben nem tudott nyerni, de meglehetősen masszív alakulatként idegenben sem mondott le a győzelemről.

A Pápa kezdte jobban a meccset, helyzeteket is kialakított, sőt még a hálóba is betalált, de hiába, mert les miatt a bíró érvénytelenítette a gólt. Lehet, hogy éppen ez a meg nem adott gól vetette kissé vissza a Pápát, a PAFC pedig több lehetőséget alakított ki a különben sportszerű meccsen. Ennek az eredménye volt, hogy a 27. percben a vendégek meg is szerezték a vezetést. Lencse kapott Spandlertől egy labdát, a félpályától bevezette a labdát a tizenhatoson belülre, majd jobbal a bal alsó sarokba lőtte a vendégek vezető gólját. 0–1
Megérdemelten szerzett vezetést a Puskás, és ezt az előnyt biztosan is őrizte a szünetig a keveset mutató hazaiak ellen.
A második félidőben támadóbban lépett fel a Pápa. Ez néhány lehetőségben és több szögletben mutatkozott meg. Danilovicsnak például mindent tudására szüksége volt Seye lövésénél.
A vendégek visszahúzódtak a térfelükre, és kontratámadásokra rendezkedtek be. A Pápa képtelen volt helyzetbe kerülni, hiába mentek előre rendületlenül. Így kénytelenek voltak tudomásul venni a hazaiak, hogy ezért a teljesítményért nem jár pont, és maradtak a 15. helyen, ami nem sok jót vetít előre a kiesés elkerüléséért folytatott harcban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő