Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Augusztus 25. 09:00, hétfő | Helyi
Forrás: DK közlemény

A Demokratikus Koalíció önállóan folytatja Pápán

A Demokratikus Koalíció önállóan folytatja Pápán

Az októberi önkormányzati választásokon is külön polgármester-jelöltet indít a Dk.

Íme a párt közleménye:

A Demokratikus Koalíció Veszprém megye 4. számú választókörzeti – Pápa és Vidéke – Szervezete Pápa városában önállóan vág neki a közelgő helyhatósági választásoknak, de továbbra is, az utolsó pillanatig is nyitva hagyja ajtaját a demokratikus ellenzéki pártok bármelyike előtt.

Ma egy vezérelvű-parancsuralmi hatalom uralja az állam minden központi intézményét. Társadalmunknak nagy kihívásokkal kell továbbra is szembenéznie. Mi alkotmányos jogállamot, köztársaságot szeretnénk, viszont ezt már teljesen újjá kell építeni. Vélhetően odáig még igencsak hosszú lesz az út, de hogy ezt el lehessen érni, az előttünk álló időszakban igencsak szívós, kitartó, baloldali-demokrata lelkületű magyar emberekre lesz szükség minden apró szinten, így a falvak, a kisvárosok és az önkormányzatok szintjén is.

Tisztában vagyunk vele, hogy ahol csak lehet, csorbítják, szűkítik megszólalási, megjelenési lehetőségeinket. Éppen ezért mi a mai nappal induló kampányidőszakban a legszemélyesebb, a legközvetlenebb fajta kampányt kívánjuk folytatni a választópolgárokkal, illetve a velünk szimpatizálókkal, a bennünk bízókkal. Csakis miattuk veszünk részt ezen a választáson!

Mi nem a helyi szavazók urai, hanem a szavazók érdekeinek képviselői, a pápai kisemberek képviselői szeretnénk lenni. Békés, az európai kultúrkör, a baloldali-demokrata-antifasiszta-humanista szemlélet iránt elkötelezett magyar emberek vagyunk, nem kívánunk semmilyen személyeskedő, rágalmazó, lejárató, méltatlan dologba belemenni, s az ilyen megnyilvánulásokra reagálni. Különösen azokra nem, amelyek azokat érintenék, akikkel közös a célunk, csak másként látjuk az oda vezető utat.
Nem kenyerünk a politikai csűrés-csavarás; mindentudók és mindenhatók sem vagyunk, s nem is szeretnénk lenni, de esetlegesen szeretnénk majd sokféle helyi kérdést átláthatóan, hathatósan képviselni!

A Demokratikus Koalíció önálló választási lehetőséget kínál Pápán. A Demokratikus Koalícióra leadott szavazat nem elveszett szavazat, mint azt az idei, májusi EP-választási eredmény is alátámasztotta.
Kérjük, támogassák ajánlásukkal Pápán a Demokratikus Koalíció jelöltjeit! Köszönjük!

Kerecsényi Zoltán polgármester-jelölt,

Szalay Aladár, Mód Károly, Rémai Ferencné, Gazdag Imre, Papp Ferencné, Papp Ferenc,
Pintér Kálmán, Németh Istvánné, Kerecsényi Zoltán
képviselő-jelöltek

2014. augusztus 23.
Demokratikus Koalíció
Veszprém megye 4. számú választókörzeti
– Pápa és Vidéke – Szervezete

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.