Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Blog | Otthonos ötletek

2012. Október 10. 10:10, szerda

Mire figyeljünk a műszaki vizsgánál

Mire figyeljünk a műszaki vizsgánál

Gépjárművünk megfelelő műszaki állapota létfontosságú magunk, a családunk és az utakon közlekedők biztonsága érdekében. Ne sajnáljuk hát az időt arra, hogy járművünket 2 évenként tüzetesen átvizsgálják.

Ha 1-2 óránk sincs erre,jobb helyeken már ingyenesen is működik olyan szolgáltatás,hogy eljönnek-e az autónkért, és műszaki után visszahozzák nekünk.

Rossz műszaki állapotban lévő járművel közlekedni felelőtlenség és egyben nagyfokú veszélyforrás mind a többi járművezető, mind a gyalogosok részére!

Ne ódzkodjunk tehát járművünk átvizsgálásától (és messze kerüljük el azokat a helyeket, ahol „elég a forgalmi engedély a vizsgához”), sőt – a saját érdekünkben(!) - ragaszkodjunk ahhoz, hogy igenis hitelesített eszközökkel(!) vizsgálják át járművünk fékrendszerét, futóművét, kormányzását, világítását, stb.

Ha már egyszer fizetünk a műszaki vizsgáért legyen meg az ellenszolgáltatás is – azaz kapjunk valamit a pénzünkért!

Ha a fenti vizsgálatokat több évtizedes gyakorlattal rendelkező szakértő-gárda végzi biztosítható, hogy az utakon megfelelő műszaki állapotban lévő járművek közlekedjenek, minimálisra csökkentve a műszaki meghibásodásokból adódó baleseteket…

Válassza szakembereinket!

Salix szolgáltatás-közvetítő

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2013. Február 20. 18:35, szerda | Otthonos ötletek

Egyre több az idősek elleni támadás

Az utóbbi időben nőtt az idős, egyedülálló és sokszor védtelen emberek sérelmére elkövetett erőszakos támadások száma. A támadásokat legtöbbször indokolatlan brutalitással követték el, több esetben is a sértettek halálát okozva.

2012. November 01. 10:17, csütörtök | Otthonos ötletek

A műanyag ablak és a penész

Az egyre növekvő energiaárak miatt egyre többen teszik meg a szükséges intézkedéseket, hogy otthonuk szigetelése minél tökéletesebb legyen. A két legelterjedtebb megoldás erre a homlokzatszigetelés és az ablakcsere. Ezzel a két korszerűs

2012. Október 23. 21:57, kedd | Otthonos ötletek

Nálatok jó az ereszcsatorna?

Már benne járunk az őszben, s hogy annak minden szépségét élvezni is tudjuk álljon itt egy rövid részlet Petőfi Sándor híres költeményéből: “Itt van az Ősz, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem, Tudja isten, hogy mi okbó