Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Blog | Fociblog

2016. Június 14. 09:10, kedd

Irány az EB!

Irány az EB!

Emberemlékezet óta nem volt olyan világverseny, amelyen nem kell kiválasztani egy szimpatikus külföldi nemzetet, hanem a mieinknek szurkolhatunk!

Közeleg a franciországi labdarúgó Európa-bajnokság első magyar mérkőzésének időpontja, hiszen Bernd Storck szövetségi kapitány legénysége kedden 18 órától Ausztriával mérkőzik Bordeaux-ban.

Számos futballszerető várt már erre a pillanatra, vagyis hogy ismét világversenyen láthassa a magyarokat játszani. Biztosra vehető, hogy a francia stadionok karéjaiban, illetve egyes lelátórészein Pápa és a környező települések neveit jól láthatóan olvashatjuk majd, mivel zászlókkal jól felszerelt csoportok indultak útnak. Hogy aztán a magyar szurkolók szabadsága meddig nyúlik, arról a magyar labdarúgó válogatott is "tehet". Ugyanakkor az útnak indulók akkor sem lesznek csalódottak, ha három mérkőzés lesz "csupán" a Nemzeti Tizenegy EB-je. Végre ott vagyunk mi is!

Hajrá Magyarország!

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2016. Június 19. 11:59, vasárnap | Fociblog

A magyar gyerekek már nem Messik, hanem Dzsudzsákok akarnak lenni

Korhut és Guzmics az Izland elleni meccs után arról beszélt, érzik a súlyát a sikereiknek, tudják, hogy valami megfordult most a hazai futballban.